HOME
top

CV

Joost Schrage is een ervaren praktijkman die zijn ervaring als consultant in de HR-dienstverlening (o.a. Deloitte Human Capital Group en Berenschot) combineert met ervaring  als strategy director in de reclame (ARA en TMP Worldwide). En als neerlandicus is hij ook nog eens een talenman.

Hij combineert het talent om snel tot de kern door te dringen met zijn liefde en gevoel voor taal – bij uitstek het vehikel voor dit vak. Een wandelende mix van inhoud en creativiteit. Plus de ervaring om dit heel snel te vertalen naar praktische middelen.

Joost is samen met Stephan Fellinger oprichter van De Zaak van Vertrouwen. Stephan & Joost zijn ook de bedenkers van het model waarbij je belofte, je werkelijke product en je talent met elkaar verbonden worden. Waarmaken van je belofte is daarbij het startpunt.
Samen met Stephan helpt hij organisaties bij het formuleren van beloftes die in balans zijn met de producten die ze leveren en de mensen die er werken.

Joost heeft de afgelopen jaren voor vele organisaties in even zovele sectoren gewerkt. Bijvoorbeeld:

Werken voor Nederland (Rijksoverheid), Auping, Rutgers, Abrona, Zideris, Amerpoort, Universiteit Utrecht, Nuon, Politie Amsterdam Amstelland, Brandweer Amsterdam Amstelland, GGz Centraal, Gemeente Zaanstad, Albron, LICG, VUmc, NKI/AvL

Zie ook het LinkedIn profiel van Joost Schrage

 

top
TwitterBlogoLinkedinfacebook